Maja Fotez, prvostupnik fizioterapije, Kinesiotaping praktičar, Certificirani Emmett terapeut, EMMTech tutor

Maja Fotez:
Adresa: Trg Stjepana Konzula 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt: tel: | +385 (0)989012875
Email / web: maja.bowemmtech@gmail.com |
Bowen edukacija:
  • Bowen škola za zdravstvene djelatnike – Licenca za Bowen terapeuta, Zagreb, 2014.
  • Fascia workshop with John Wilks, Zagreb, HR, 2013.
  • The Importance of Symmetry with Graham Pennington, Zagreb, HR, 2014.
Članci:
Mapa

Prikaz veće karte

Bacc. fizioterapije, Maja Fotez rođena je 07. studenog 1988. u Virovitici.
Znanje i vještine u području fizioterapije dobiva završenom četverogodišnjom srednjom školom za fizioterapeutskog tehničara u Pakracu, te na trogodišnjem preddiplomskom stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Odmah nakon srednje škole počinje stjecati iskustvo u struci i radu s ljudima u ortopedskom centru Otto Bock i Poliklinici za fizkalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Nedjelja.
Nakon upisa na studij počinje raditi kao terapeut i maser u Ayurvedskom centru Somalata, gdje poslijednje četiri godine stječe znanje i praksu u izvođenju terapija i metoda iz Ayurvede te hidrokolon terapije. Tijekom studija sudjelovala je na 1. Kongresu fizioterapije održanom u Zadru 2009. godine.
Nakon diplomiranja fizioterapije 2012. i dalje stječe nova znanja i vještine u području fizioterapije. Završila je tečaj Kinesiotaping metode 1 i 2 u veljači, te Kinesiotaping metoda 3 u lipnju 2013. Pripravnički staž odrađuje u Kliničkom bolničkom centru Dubrava u Zagrebu.
Edukaciju za Bowen terapeuta započela u travnju 2013. godine. Dodatno se educira u području Bowen tehnike pohađanjem radionica u organizaciji Hrvatske udruge Bowen terapeuta „Fascija, vještine dodira i palpacija za Bowen praktičare“ instruktora Johna Wilksa. Znanje i vještine u području manualnih tehnika upotpunjuje završenim EMMTECH (kratkim EMMET tečajom). EmmTech praktičar postaje u prosincu 2013.

Kontakt:
Maja Fotez
maja.bowemmtech@gmail.com

Bowen tehnika u Hrvatskoj