Stranica za korisnike Bowen terapije

Predavanja o Bowen tehnici

Želite li saznati više o Bowen terapiji? Pitati nas za mišljenje ili savjet?
Organizirali biste u vašoj sredini predavanje za manju skupinu zainteresiranih?
Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo odgovorima na pitanja, savjetima, te ćemo vas uputiti na licenciranog Bowen terapeuta u vašoj blizini.

Informacije na info@ergovita.hr

Osvrti na Bowen terapiju

1. Rujan 2015.- Bowen terapeut: Ozana Pope-Gajić šalje iskaz njezine klijentice:
Nakon višemjesečnih intenzivnih bolova u dijelu od struka do koljena otišla sam liječniku i obavila preglede kod ortopeda i fizijatra te snimku magnetnom rezonancom. Utvrđene su mi hernijacije na više kralježaka. Išla sam na razne elektro terapije ali nisu mi pomogle. Odlučila sam i otišla u Ergovitu za koju sam čula davno ranije ali nisam znala što se sve radi.
Oduševio me prijem i detaljno upoznavanje s provođenjem i djelovanjem Bowen terapije. Terapija je vrlo nježna i ugodna i što je najvažnije vrlo učinkovita.
Prije početka terapije pila sam 3 brufena dnevno da bi mogla funkcionirati. Nakon prve smanjila sam na jedan dnevno, a nakon druge sam uzimala po jedan Lekadol „ za svaki slučaj“. Ubrzo više nisam uzimala nikakve tablete.
Više nemam bolova, provodim redovito preporučene vježbe, pijem dosta vode i obavljam sve dosadašnje aktivnosti. Mjesec dana nakon četvrte terapije pješačila sam bez problema po nekoliko kilometara dnevno.
Zahvalna sam gospođi Ozani na zaista uspješnoj terapiji i preporučujem svima. Nemojte trpiti bolova se možete riješiti.
Katica Đeri, prvostupnica sestrinstva

2. Travanj 2014. – Bowen terapeut: Maja Fotez šalje iskaz njezine klijentice:
“U ranoj mladosti doživjela sam teške traume fizičke i psihičke. Imala sam nekoliko prijeloma i operacija. Jako stresne životne situacije. Liječena sam u centru za bol, stacionarno u toplicama. Redovito provodim fizikalnu terapiju. Pomaka i poboljšanja je bilo ali neznatno. Na tretman sam došla zbog napetosti i bolovima u mišićima vrata, ramena, nogu, te prisutnih trnaca duž ruku i lijeve noge. Pokretljivost je bila vidno smanjena. Osim toga postoje i tegobe ostalih organa bolovi bubrega, problemi s jetrom, srčane aritmije, slaba probava i depresija. Po preporuci osobe koja je prosla terapiju Bowen tehnike odlučila sam i ja pokušati (spasiti svoje tijelo) pronaći spas. Prije 4 mjeseca provodila sam fizikalnu terapiju po kojoj nije bilo nekog dugoročnog poboljšanja s obzirom da sam primila 20 terapija. Nakon samo dva tretmana život mi se promijenio za 80%. Nestale su mi mnoge tegobe bolova, pokretljivosti i psihičkog stanja. Svaka terapija dalje obnovila je moje tijelo za nepovjerovat. Do sada sam prmila 5 terapija nakon kojih su tegobe puno, puno blaže, skoro pa nestale s obzirom na stanje u kojem sam došla. Zahvaljujući gđici. Maji na velikom trudu, koja me mogu reći vratila u život bez nekih većih bolova, punu lakšu pokretljivost i vedrinu.
Od srca hvala i puno daljnjeg uspjeha!”
B.P. 1958.g, Zagreb

Istraživanje o učinku Bowen tretmana kod novorođenčadi s grčevima


Istraživanje proveo Geroge Ilchev iz Bugarske u lipnju 2013. Rad je objavljen u časopisu Bowen hands: Baby colics – Bowen Hands 06.2013

Kolega George Ilchev proveo je još jedno istraživanje 2016. godine na temu novorođenačkih kolika. Pročitajte: RESEARCH-ON-BABY-COLIC