Dejana Matković, fizioterapeut, Bowen terapeut/instruktorica BTE

Dejana Matković:
Adresa: Sv. Vinka Paulskog 32, 23000 Zadar, Hrvatska
Kontakt: tel: +385 (0)23 647 299 | +385 (0)98 981 22 62
Email / web: dejana.matkovic@gmail.com | www.bowenterapija.hr
Bowen edukacija:
  • Bowen Therapy Essentials (BTE), Ljubljana
  • Fascia workshop with John Wilks, Zagreb, HR, 2013.
  • The Importance of Symmetry with Graham Pennington, Zagreb, HR, 2014.
Članci:
Mapa
View Larger Map

Dejana Matković, završila medicinsku školu, smjer fizioterapeuta.
Nakon toga sam radila u svojoj struci i usavršila mnogobrojne metode od kojih kao važnije smatram slijedeće: thai akupresura, shiatsu, limfna drenaža, refleksoterapija, MEMO (mentalno energetsko mišično otpuštanje), Bachova terapija, EFT. Olakšavajući život svojim pacijentima klasičnim medicinskim metodama shvatila sam da terapija može i mora više pa sam krenula u potragu za dijelom koji je po mom shvaćanju nedostajao da bi upotpunio oporavak pacijenta. Odgovor sam pokušala naći i u Wellness centrima kojima sam se svojim radom i priključila.
Nije bilo dovoljno.
Put nije bio jednostavan i nosio je svakim danom nove spoznaje. I sama sam morala proširiti svoje fizičke i duhovne spoznaje kako bih došla do odgovora koji sam trebala.Tu je uz sve gore navedene terapije koje sam izučila u područje moje osobne izobrazbe došla i Bowen terapija. To je bio odgovor na sva moja pitanja, karika koja je nedostajala pa sam se priključila timu njegovih učenika, odnosno školi Bowenovih terapeuta. Seminar sam završila u Ljubljani kod ovlaštenog učitelja gđe Jelke Slapar, koja me svojim radom svakodnevno nadahnjuje. Danas se uz sve druge terapije koje pružam, izuzetno ponosim i znanjem ove terapije za koju sam osposobljena za instruktora.
Sretna sam što ću kao Bowen instruktor moći vam prenijeti znanje te posebne i jedinstvene terapije. Seminari će se održavati u Hrvatskoj u 6 modula, a ostale informacije možete saznati na našim stranicama.
Kao Bowenov terapeut možda vas nikad neću upoznati ali želim vam poručiti da uspostavom i održavanjem fizičke i emocionalne ravnoteže pomažete sebi u svom zdravlju i ljepšem življenju.
Budite sretni.

Kontakt:
Dejana Matković
Sv. Vinka Paulskog 32, 23000 Zadar
Tel: 023 647 299
Mob: 098 981 22 62
e-mail: dejana.matkovic@gmail.com
www.bowenterapija.hr
www.denos.hr

Bowen tehnika u Hrvatskoj