Borna Brajdić, bacc. radne i fizioterapije, Bowen terapeut

Borna Brajdić; Borna
Adresa: Grahorova 22, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Kontakt: tel: +385 01 3764750
Email / web: borna.brajdic@zg.t-com.hr | web
Bowen edukacija:
  • Bowen škola za zdravstvene djelatnike – Licenca za Bowen terapeuta, Zagreb, 2010.
  • Bowen škola za zdravstvene djelatnike – Advance Your Bowen 1, Zagreb, 2010.
Članci:
Mapa

Rođena sam 1967.godine u Zagrebu gdje sam pohađala školu i studirala. Završila sam Zdravstveno obrazovni centar u Varšavskoj ulici, smjer kozmetičar. Nakon toga upisujem pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu Višu medicinsku školu za medicinske sestre i tehničare – smjer Radna terapija, diplomirala 1990.godine. Dvije i pol godine kasnije na istoj Višoj školi diplomirala sam i smjer Fizioterapije.
Od 1993.-1994. radila sam pripravnički staž u KB Dubrava.
Ipak ubrzo odlučujem se za privatni posao. 1996. otvaram svoj kozmetički salon, prvih 8 godina na adresi Vodovodna 16 , a 2003.godine napokon selim u svoj poslovni prostor na današnjoj adresi Grahorova 22. Punih 18 godina radim u svojem salonu i kroz te godine nastojim se stalno usavršavati, učiti, kako bih svojim klijenticama pružila više.
Godinama sam se bavila Tui-na masažom koju sam učila kod prof.Edvina Derviševića iz Ljubljane, a također kod njega završila sam i Francusku školu homeopatije.
S obzirom na prirodu posla u salonu, i sama sam imala bolove i poteškoće sa lokomotornim sustavom ( kralježnica, ramena.), i po preporuci sam saznala za kolegu koji je već prakticirao Bowen terapiju. Nakon dugogodišnjih problema sa ramenom i jakih bolova – nakon 6 tretmana bolovi su nestali. Moji problemi danas sa ramenom su zanemarivi, jer i sama sam dalje pacijent na Bowen terapiji. To je bio trenutak kada sam bez razmišljana upisala Bowen školu za zdravstvene djelatnike i dobila diplomu Bowen terapeuta 2010. godine, te odmah nakon toga Advanced Bowen 1. Od prvog dana u svojem salonu Studio za kozmetiku počela sam prakticirati Bowen i to je upotpunilo i dosta promjenilo moj pristup klijenticama. Danas nema osobe koja nema bolnih sindroma uslijed položaja na radnom mjestu i nedovoljnih aktivnosti, tako da su moje klijentice vrlo zadovoljne što na istom mjestu mogu dobiti i Bowen tretman.

Od hobija – vozim se biciklom kad god mogu a svaki slobodni vikend planinarim kroz cijelu godinu već 15 godina, ljetujem u Alpama i uživam u prekrasnoj prirodi.

Kontakt:
Studio za kozmetiku, vl.Borna Brajdić
Grahorova 22, 10 000 Zagreb, Hrvatska
(+385)01 3764750
borna.brajdic@zg.t-com.hr
www.mojkvart.hr/ studio Borna

Bowen tehnika u Hrvatskoj