Maja Vezmarović, bacc.fizioterapije, stručni nastavnik fizioterapije, Bowen terapeut

/>

Maja Vezmarović: maja-bowen |
Adresa: Ružina Ulica 48, Osijek, Hrvatska
Kontakt: tel: | +385 (0)0915710616
Email / web: majavezm@gmail.com
www.zmaja007.wixsite.com/fiziopcelica
Bowen edukacija:
  • Bowen škola za zdravstvene djelatnike – Licenca za Bowen terapeuta, Zagreb, 2016.
Članci: Autor je nekolicine stručnih radova objavljenih u stručno informativnom časopisu ”Fizio info” (”Primjenjivost Halliwick koncepta kod djece s cerebralnom paralizom” 2010. , ” Primjena trodimezionalne manualne terapije stopala kod spuštenog stopala u djece”, 2014. , te ”Uloga terapeuta u psihičkoj prilagodbi djeteta na rad u vodi”, 2015. )

Maja Vezmarović prvostupnica je fizioterapije, stručni nastavnik iz područja fizioterapije, te od 2014. vlasnica Obrta za masažu i tretmane u domu korisnika ”Pčelica”.
Prve susrete s rehabilitacijom djece s poteškoćama imala je kao volonter u Halliwick konceptu Plivačkog kluba ”Natator” za vrijeme studija u Zagrebu.
2011. godine završava edukaciju za Halliwick trenera, te se kroz pripravnički staž u Osijeku i Slavonskom Brodu, te volonterski rad u Plivačkom klubu za osobe s invaliditetom ”Delfin” usko interesira i specijalizira za rad s djecom s poteškoćama.
Sudjelovala je na obavjesnom tečaju Akademije za razvojnu rehabilitaciju ”Vojta u teoriji i praksi” , tečaju senzorne integracije, radionici ”Mama i beba vježbaju”, Unicefovim edukacijama za predavače na trudničkim tečajevima i Kinematic Taping radionici.
Autor je nekolicine stručnih radova objavljenih u stručno informativnom časopisu ”Fizio info” (”Primjenjivost Halliwick koncepta kod djece s cerebralnom paralizom” 2010. , ” Primjena trodimezionalne manualne terapije stopala kod spuštenog stopala u djece”, 2014. , te ”Uloga terapeuta u psihičkoj prilagodbi djeteta na rad u vodi”, 2015. )
U kolovozu 2015. godine pohađa EmmTech tečaj vezan za osnovne tehnike Emmett metode, te je oduševljavaju jednostavnost i rezultati primjene kod djece s teškoćama, stoga upisuje i tečaj Bowen tehnike za zdravstvene djelatnike u Osijeku koji završava 2016. godine. Tretmane Bowen tehnike provodi s djecom i odraslima, te ponajviše u tretiranju kolika kod dojenčadi. U budućnosti želi što više koristiti Bowen tehniku u radu s djecom s poteškoćama i raduje se novom, širem pogledu na rehabilitaciju ovakve djece.

Kontakt:
Maja Vezmarović
Obrt za masažu i tretmane ”Pčelica”
Ružina Ulica 48, Osijek
0915710616
www.zmaja007.wixsite.com/fiziopcelica
www.facebook.com/fiziopcelica

Bowen tehnika u Hrvatskoj